Home

Τι μάθαμε χτες…

Η απολυτη μαριναδα για το χοιρινό…

– λάδι, λευκό κρασί (να σκεπάσει το κρέας), ξερο κολιανδρο τριμμενο, αλάτι & φρέσκο πιπέρι.

Αφησε το κρέας μέσα για 6-8 ώρες.

Γαμω τα μπιφτεκια…

– χοιρινος κιμας, κρεμμύδι χοντροκομμενο, μαιντανος, κανέλα, αλάτι, πιπέρι, ντομάτα τριμμενη, λιγο ξύδι. Τα γεμιζεις με γραβιερα…

Πέτυχα και κατι λουκάνικα Τρικάλων, μοσχαρισια…

Χωριατικη τέρας, πληγουρι με γιαούρτι, κυπριακές πίτες ξεροψημμενες, χαλουμι στη σχαρα, μαλαματινα & μύθος.

Με τα ξαδερφια, γλυκερια, και παγωταρες απο Κων/δη.

20130525-153058.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s