Home

Ο Πανταζης τις έτρωγε στην Πάτρα που σπούδαζε, και τις εψηνε 3 ώρες στους 150.

Η Ελένη, τεράστια μαγείρισσα, λέει –

Βάλε τις μπαμιες – κατεψυγμενες – στο ταψί με το κοτόπουλο, αλατοπιπερωσε τα, κοψε και μαιντανο. Βάλε μια κονσέρβα ντομάτες – εγω λέω φρέσκες – και ρίξε ελαιόλαδο, μπόλικο. Τέλος, συμπλήρωσε ενα ποτήρι κρασιού νερό.
Αφησε τες να ψηθουν στους 180 για μια ωρα. Ανακατεψε στα 30 λεπτα και αν θες γύρισε και το κοτόπουλο.

Τα χω κάνει όλα σωστά, για να δούμε…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s