Home

Μπον Φιλέ Κατσαρόλας

Υλικά για 2 μερίδες

2 κομμάτια μπον φιλέ των 250 γρ / καθένα

αλάτι

πιπέρι

λίγο ελαιόλαδο

λεμόνι

Ετοιμασία:

Βάζουμε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στην κατσαρόλα. Αφήνουμε το λάδι να κάψει.

Πλένουμε το κρέας και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα χωρίς να το στραγγίσουμε. Το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στη θερμοκρασία στο 5/10.

Κλέινουμε το καπάκι της κατσαρόλας και ψήνουμε το κρέας για 30 λεπτά. Το γυρίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και πάλι. Σε 30 λεπτά ανοίγουμε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε τους χυμούς να εξατμιστούν μέχρι να ροδίσει το κρέας. Σβήνουμε με λεμόνι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s